Poďakovali: 32 Celkom poďakované 1 v 1 príspevkoch
11 augusta 2012 - 19:32; ---> Battlefield 3 problem s účtom
Stala sa mi taka vec ze pri zmene profilu na battlelog som zadal uz pouzivanú email adresu a neviem to dat spat. neviem sa prihlasit na battlelog a na orogine nemozem zadat hru aby mi sla. Neviete mi poradit ako dalej
_________________ DODRŽUJ PRAVIDL�?
11 augusta 2012 - 19:32
Kontakt na autora tohto topicu:
salem Helper
Založený: 30 jún 2008 Príspevky: 1034
Bydlisko: Guantanamo Poďakovali: 3 Celkom poďakované 303 v 244 príspevkoch
11 augusta 2012 - 20:25; ---> Re: Battlefield 3 problem s účtom
sage.sage napísal:
Stala sa mi taka vec ze pri zmene profilu na battlelog som zadal uz pouzivanú email adresu a neviem to dat spat. neviem sa prihlasit na battlelog a na orogine nemozem zadat hru aby mi sla. Neviete mi poradit ako dalej
Skus to popisat trosku konkretnejsie. Naco si menil profil na battlelogu?
_________________ Skype:salemko012
11 augusta 2012 - 20:25
sage.sage Moderátor
Založený: 25 december 2008 Príspevky: 34
Poďakovali: 32 Celkom poďakované 1 v 1 príspevkoch
12 augusta 2012 - 08:48; ---> Re: Battlefield 3 problem s účtom
salem napísal:
sage.sage napísal:
lebo som ho odkupil. nechtiac som si zmenil email adresu na taku ktoru som si este dakedy vytvoril na origine. a teraz sa prihlasujem nie pod ten ucet na battlelogu co som si odkupil ale na ten ktory som si vytvoril dakedy. Takze teraz ked sa chcem prihlasit do battlelog vypisuje mi ze nemam opravnenie lebo nemam zakupenu hru. a na origine sa mi to neda nejako prepojit teraz
_________________ DODRŽUJ PRAVIDL�?
12 augusta 2012 - 08:48
salem Helper
Založený: 30 jún 2008 Príspevky: 1034
Bydlisko: Guantanamo Poďakovali: 3 Celkom poďakované 303 v 244 príspevkoch
12 augusta 2012 - 13:37; ---> Re: Battlefield 3 problem s účtom
sage.sage napísal:
salem napísal:
sage.sage napísal:
lebo som ho odkupil. nechtiac som si zmenil email adresu na taku ktoru som si este dakedy vytvoril na origine. a teraz sa prihlasujem nie pod ten ucet na battlelogu co som si odkupil ale na ten ktory som si vytvoril dakedy. Takze teraz ked sa chcem prihlasit do battlelog vypisuje mi ze nemam opravnenie lebo nemam zakupenu hru. a na origine sa mi to neda nejako prepojit teraz
Obavam sa toho, ze budes musiet kontaktovat EA support. Oni to uz daju do poriadku.
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.