Obsah fóra WARmacher.com - free download forum
RegistráciaHľadaťRádio WOW PLAYERFacebookPravidláReklamaPrihlásenie

Battlefield 3 problem s účtom

Zaslať odpoveď    Obsah fóra WARmacher.com - free download forum » Potrebujem pomoc Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému

Battlefield 3 problem s účtom
Autor Správa
sage.sage

Moderátor
Moderátor

Založený: 25 december 2008

Poďakovali: 32
Celkom poďakované 1 v 1 príspevkoch

Príspevok11 augusta 2012 - 19:32; ---> Battlefield 3 problem s účtom Odpovedať s citátom
Stala sa mi taka vec ze pri zmene profilu na battlelog som zadal uz pouzivanú email adresu a neviem to dat spat. neviem sa prihlasit na battlelog a na orogine nemozem zadat hru aby mi sla. Neviete mi poradit ako dalej

11 augusta 2012 - 19:32 Kontakt na autora tohto topicu: Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
salem

Helper
Helper

Založený: 30 jún 2008

Poďakovali: 3
Celkom poďakované 303 v 244 príspevkoch

Príspevok11 augusta 2012 - 20:25; ---> Re: Battlefield 3 problem s účtom Odpovedať s citátom
sage.sage napísal:
Stala sa mi taka vec ze pri zmene profilu na battlelog som zadal uz pouzivanú email adresu a neviem to dat spat. neviem sa prihlasit na battlelog a na orogine nemozem zadat hru aby mi sla. Neviete mi poradit ako dalej

Skus to popisat trosku konkretnejsie. Naco si menil profil na battlelogu?

11 augusta 2012 - 20:25 Kontakt na autora tohto topicu: Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
sage.sage

Moderátor
Moderátor

Založený: 25 december 2008

Poďakovali: 32
Celkom poďakované 1 v 1 príspevkoch

Príspevok12 augusta 2012 - 08:48; ---> Re: Battlefield 3 problem s účtom Odpovedať s citátom
salem napísal:
sage.sage napísal:

lebo som ho odkupil. nechtiac som si zmenil email adresu na taku ktoru som si este dakedy vytvoril na origine. a teraz sa prihlasujem nie pod ten ucet na battlelogu co som si odkupil ale na ten ktory som si vytvoril dakedy. Takze teraz ked sa chcem prihlasit do battlelog vypisuje mi ze nemam opravnenie lebo nemam zakupenu hru. a na origine sa mi to neda nejako prepojit teraz

12 augusta 2012 - 08:48 Kontakt na autora tohto topicu: Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
salem

Helper
Helper

Založený: 30 jún 2008

Poďakovali: 3
Celkom poďakované 303 v 244 príspevkoch

Príspevok12 augusta 2012 - 13:37; ---> Re: Battlefield 3 problem s účtom Odpovedať s citátom
sage.sage napísal:
salem napísal:
sage.sage napísal:

lebo som ho odkupil. nechtiac som si zmenil email adresu na taku ktoru som si este dakedy vytvoril na origine. a teraz sa prihlasujem nie pod ten ucet na battlelogu co som si odkupil ale na ten ktory som si vytvoril dakedy. Takze teraz ked sa chcem prihlasit do battlelog vypisuje mi ze nemam opravnenie lebo nemam zakupenu hru. a na origine sa mi to neda nejako prepojit teraz

Obavam sa toho, ze budes musiet kontaktovat EA support. Oni to uz daju do poriadku.

12 augusta 2012 - 13:37 Kontakt na autora tohto topicu: Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď    Obsah fóra WARmacher.com - free download forum » Potrebujem pomoc Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: